Willkommen / Proshop / In der Boutique
In der Boutique

In der Boutique

Die Neue Winterkollektion

Die neue Winterkollektion ist da. Unser neues Sortiment bietet natürlich die üblichen Marken: Adidas, Footjoy, Chervo, Rohnisch, Daily.... und viele andere Marken. Auch die neuen Adidas-Winterschuhe sind da. Die neuesten Hosen von Alberto sowie die Handschuhe und Bälle von Mizuno liegen für Sie bereit. Die Hosen von Gardeur sind auch wieder Teil der Kollektion. Das Sortiment unserer Produkte mit Logo darf natürlich nicht fehlen: Unter unseren Produkten mit Logo finden Sie unter anderem Textilien, Handtücher, Bälle und Pitch Uplifts. Natürlich wird bis Weihnachten noch eine Menge neuer Ware bei uns eintreffen! Zu diesem Anlass wird die Sommerkollektion um -40% heruntergesetzt!


De wintercollecties liggen al in de Proshop!

Wacht niet langer en ontdek snel de wintercollecties in onze winkel. Er zijn vele artikelen verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld de Nikon Coolshot 20-afstandsmeter en het Approach S20-horloge van Garmin ...

De Nikon Coolshot 20-afstandsmeter verhoogt de precisie van uw golfspel. Deze afstandsmeter is de lichtste en meest compacte in zijn categorie. Met een druk op de knop ziet u precies op welke afstand de geselecteerde holes zich op het parcours bevinden en de afstand tot de volgende hole.

De modus 'Prioriteit aan de positie van het eerste doel' is nuttig in geval van bomen op de achtergrond. Met deze modus meet u de afstand tot het dichtstbijzijnde voorwerp. Dankzij de Nikon Coolshot 20-afstandsmeter geniet u van een kristalhelder zicht en een grote nauwkeurigheid tot een afstand van 500 meter. U zult merken dat tijdens een ononderbroken meting van 8 seconden kleine handbewegingen geen enkel probleem vormen.

Eigenschappen Nikon Coolshot 20-afstandsmeter: 

·         Ideaal voor gebruik op een golfbaan

·         Licht & compact

·         Meet afstanden tussen 5 en 500 meter

·         Vergroot 6 keer

·         Uitgerust met de modus 'Prioriteit aan het doel'

·         Waterdicht

·         Batterijvoeding CR2

Inhoud van de verpakking:

·         Nikon Coolshot 20-afstandsmeter

·         Batterij CR2

·         Draaglus

·         Beschermhoes

·         Handleiding


Het Approach S20-horloge is een licht en stijlvol gps-golfhorloge dat u voorziet van gedetailleerde informatie over uw parcours. Het bevat nauwkeurige afstandsgegevens van meer dan 40.000 parcours in de hele wereld, alsmede hindernissen, gedetailleerde overzichten van greens en de nieuwe automatische 'AutoShot'-gametracker om uw spel beter te analyseren. Dit horloge doet ook dienst als activiteitentracker en stuurt u Smart Notifications, zodat u in contact blijft met uw omgeving.

 Optimaliseer uw swings 

Of u nu een vriendschappelijke wedstrijd speelt in uw eigen omgeving of geniet van een parcours in het buitenland, de Approach S20 geeft altijd uw locatie aan en de afstand tot de volgende hole. Dankzij de zeer gevoelige gps-ontvanger van het horloge ontvangt u de afstandsinformatie die u nodig heeft om uw slag met alle vertrouwen te spelen. Het hogeresolutiescherm geeft de afstanden weer tot het begin, midden en einde van de green, alsmede de afstand tot hindernissen, layups en dogleps.

Leer altijd van uw vorige partijen 

De 'AutoShot'-gametracker houdt automatisch uw slagen op de fairway bij en meet de afstanden, zodat u deze later via Garmin Connect kunt analyseren.

Speel langer

 

Uw Approach S20 is voorzien van een duurzame lithiumionbatterij, zodat u uw partij nóg langer kunt voortzetten. U kunt uw horloge gebruiken tijdens meerdere partijen zonder deze op te laden, dankzij zijn autonomie van 15 uur in gps-modus. Als u uw horloge dagelijks gebruikt in de activiteitentrackermodus gaat de batterij tot wel 8 weken mee.

Hotel Dolce Fregate Provence****
163 Zimmer, Suiten und Ferienwohnungen

Golfplatz Dolce Fregate Provence

GOLF DOLCE FREGATE PROVENCE
Lieu-dit Frégate, Route de Bandol
83270 SAINT CYR SUR MER
+33 4 94 29 38 00